Dashboard

Dette er ditt personlige dashboard, som gir deg enkel og rask oversikt over det vikigste som foregår i systemet, som angår deg. Dette er første skjermen du ser når du logger inn i systemet, og du an alltids finne tilbake hit ved å gå til "Oversikt" i menyen. 

Dashboardet er delt opp i noen områder, som gir deg nyttig informasjon om enten din egen profil, oppgaver du må gjøre eller info om ting som skjer i systemet generelt. Vi går over så du får full oversikt. 

Områder

  1. De tre strekene du ser her åpner Menyen i Dottie, og lar deg navigere mellom de forskjellige modulene. Denne knappen er alltid tilgjengelig, uansett hvor i systemet du befinner deg. 
  2. Her finner vi 3 veldig nyttige ting - Søk, Varsler og Min profil. 
    • Søk - Lar deg søke opp dine kolleger, for å navigere til deres profil raskt. 
    • Varsler - Gir deg oversikt over beskjeder og nyheter i systemet. Du kan se hvor mange uleste varsler du har på tallet som dukker opp på bjellen. 
    • Min profil - Dersom du trykker på bildet ditt oppe til høyre, får du muligheten til å navigere raskt til din egen profil, registere raskt fravær eller logge ut. 
  3. Valgene du ser her lar deg endre på hva slags dashboard du ønsker å se. Som ordinær medarbeider, kan du kun se Min oversikt som valg her, mens ledere og HR får muligheten til å benytte de andre knappene. I denne artikkelen går vi over det som finnes i Min oversikt, men du kan lese om de andre oversiktene i denne artikkelen: Dashboard for HR og leder
  4. Her kan vi se noen bokser som gir deg rask informasjon om ting som gjelder deg i systemet. Du kan se om du har noen mangler på din profil, se om det er nye fellesdokumenter som må leses, få oversikt over gamle og nye anssattgoder samt se antall feriedager du har igjen i år. Trykk på Pil symbolet for å navigere til den respektive modulen. 
  5. Under aktuelt får du en liste over nylige hendelser og nyheter som kan være nyttig for deg. Her vil du også se hvis det er et dokument du må skrive under på, for eksmpel. 
  6. Oppgaver fra sjekklister er ganske selvforklarende - Det er oppgaver som du er ansvarlig for i Sjekklister modulen. Du får her en oversikt over oppgraver på tvers av sjekklister, samt deres forfallsdato. Du kan enkelt fullføre en oppgave ved å trykke på boksen til høyre for oppgaven. 
  7. Her kan du se en liten oversikt over nåværende uke og neste uke for din avdeling - Sånn at du enkelt kan se om noen er borte eller om det er en merkedag som kommer. Du kan også navigere til neste/forrige uke hvis du vil. 
Fant du det du lurte på? Takk for tilbakemeldingen! Vi kunne ikke lagre din tilbakemelding