Altinn/NAV integrasjon

I denne artikkelen skal vi fortelle om integrasjonen til Altinn/NAV, som først og fremst henter ut sykemeldinger automatisk og legger det i Dottie.

Generelt

En ting som kan være greit å vite med en gang - Hvorfor skriver vi Altinn/NAV? Dette er fordi integrasjonen vi har er med Altinn, og det er her sykemeldingene dukker opp. Men, de aller fleste har et forhold til NAV i denne settingen, og det er via dem Altinn henter frem sykemeldingen. Integrasjonen er altså med Altinn, selv om informasjonen er hentet fra NAV.

Funksjonalitet

Integrasjonen med Altinn har som formål å hente nye sykemeldinger som kommer fra NAV, og legge dem i Dottie. Dette gjør at verken leder eller medarbeider trenger å legge inn dette manuelt ved sykdom.

Sykemeldingene vil automatisk dukke opp i Dottie etter maks en time, etter at de dukker opp i NAV. Dette betyr at det kan fort havne i Dottie etter at medarbeider har vært hos legen og fått sykemelding.

Når sykemeldingen dukker opp i Dottie, vil den automatisk være godkjent. Dette betyr også at den vil synkroniseres over til lønnssystem ved neste intervall, helt automatisk.


Merk at vi kun hente ut informasjon knyttet til periode for sykemelding - For tilgang til relevante dokumenter må man logge inn i Altinn for å finne.

Oppsett

Får å finne ut hvordan man setter opp integrasjonen, kan du lese denne artikkelen: https://hjelp.dottie.no/article/54-oppsett-altinn-integrasjon

Fant du det du lurte på? Takk for tilbakemeldingen! Vi kunne ikke lagre din tilbakemelding